1. Valitse se tapahtuma jonka haluat lisätä avoimeen vetoosi. Valitse ”Valitse muokattava veto".
 2. Valitse mikä tahansa sopiva ja listattu avoin veto ja klikkaa ”Lisää tähän vetoon".
 3. Aseta sinun uusi ja paranneltu vetosi ja katso kun raha tulee sisään.

Kuinka voin käyttää ’Add2Bet’-ominaisuutta?

Tämä ominaisuus antaa sinun lisätä uusia valintoja sinun nykyiseen avoimeen vetoosi.

Kun olet kirjautunut sisään, voit nyt lisätä valintoja vetokuponkiisi, sen sijaan että lisäisit uusia vetoja, voit lisätä nämä valinnat nykyisiin avoimiin vetoihisi joissa lunastus-ominaisuus saatavilla.

Mikäli päätät käyttää ’Add2Bet’-ominaisuutta, voit valita, mitä avoimista vedoista ’minun vedoissani’ haluat muokata. Kun olet valinnut avoimen vedon minun vedoistani, alkuperäiset valinnat jotka on asetettu aikaisemmin lisätään vetokuponkiin uusien valintojen lisäksi.

Uusi vetopanoksesi on sama kuin lunastussumma joka on tarjolla silloin, kun lisäät panoksen ja et voi muuttaa panossummaa. Alkuperäiset valinnat asetataan nykyisiin kertoimiin lisäyshetkellä.

Kun uusi veto asetetaan ’Add2Bet’-tilassa, alkuperäinen avoin veto lunastetaan ja lunastussumma käytetään asettamaan uusi ja muokattu veto.

Asetukset

Valitse kieli

Kerrointyyli

Aikavyöhyke

Add2Bet | NetBet Sport - Käyttöehdot
(Mene takaisin)

 • Muokatun vedon panos on täsmälleen sama, kuin lunastusarvo sopivalle avoimelle vedolle. Muokattu veto asetetaan samoilla kertoimilla, mitkä olivat voimassa ’Add2Bet’-ominaisuuden käyttöhetkellä.
 • Kun asiakas valitsee ’Add2Bet’-ominaisuuden, sen jälkeen kun he ovat lisänneet valintoja vetokuponkeihinsa, heidän ei anneta lisätä uusia valintoja ennen kuin he täydentävät ’Add2Betin’ ja asettavat uuden vedon tai poistuvat tilasta.
 • Kun asiakas valitsee ’Add2Bet’-ominaisuuden, valittuun avoimeen vetoon sovelletaan sen jälkeen välittömästi lunastus-menetelmää ja uusi yhdistelmäveto, joka koostuu vetovalinnoista jotka löytyvät soveltuvista avoimista vedoista plus ylimääräisistä vetovalinnoista jotka on valittu käyttäen ’Add2Bet’ ominaisuutta (”muokattu veto”) asetetaan.
 • Lisätyt valinnat uudessa vedossa, jotka asetetaan käyttäen ’Add2Bet’-valintaa asetetaan nykyisillä kertoimilla joita käytetään ’Add2Betissä’.
 • Asiakas voi valita ainoastaan yhden avoimen vedon joka täyttää soveltuvuuskriteerit jotka yhdistävät uudet lisätyt valinnat vetokuponkiin.
 • Mikäli lunastussumma on muuttunut sen jälkeen kun asiakas on valinnut sopivan avoimen vedon, mutta ennen sen asettamista, asiakkaalle ilmoitetaan että siirtoa ei voida suorittaa ja se tulee peruuttaa. Tässä tapauksessa, alkuperäistä vetoa ei lunasteta ja uutta vetoa ei aseteta.
 • Siinä tapauksessa, mikäli yksi tai useampi avoimen vedon valinnoista joka käytetään ’Add2Bet’-ominaisuuteen ratkaistaan, ne poistetaan uudesta asetetusta vedosta.
 • ’Add2Bet’ on saatavilla ainoastaan asiakkaille joilla on avoimia vetoja joissa lunastus-toiminto on saatavilla sillä hetkellä kun uusia valintoja asetetaan vetokuponkiin.
 • ’Add2Bet’ on saatavilla ainoastaan, mikäli valinnat jotka on asetettu vetokuponkiin voidaan yhdistää avoimiin vetoihin joihin on saatavilla lunastus-toiminto, jotta niistä voidaan tehdä soveltuva yhdistelmäveto.
 • ’Add2Bet’ on saatavilla ainoastaan, mikäli avointen vetojen lunastusarvo, joka voidaan yhdistää valmiiksi vetokuponkeihin lisättyihin valintoihin, on korkeampi kuin uuden yhdistelmävedon minimivetosumma.
 • ’Add2Bet’-ominaisuus on saatavilla ainoastaan sisäänkirjautuneille käyttäjille.
 • Jos asiakas valitsee, että hän haluaa käyttää ilmaisen vedon uusiin valintoihin, jotka on lisätty vetokuponkiin tai Voittaja/sijoitus-vaihtoehtoon, silloin ’Add2Bet’-ominaisuus ei ole saatavilla.
 • Siinä tapauksessa, jos tapahtuma johon on vetoja jotka soveltuvat ’Add2Bet’-ominaisuuden käyttöön, keskeytetään, peruutetaan tai kertoimet vaihtuvat sillä tavalla että lunastus-toiminto ei ole enää saatavilla, näitä avoimia vetoja ei myöskään voida yhdistää vasta lisättyihin valintoihin.
 • ’Add2Bet’ on saatavilla ainoastaan ratkaisemattomiin yksittäisvetoihin ja/tai yhdistelmävetoihin (lukuunottamatta järjestelmävetoja) joihin lunastus-toiminto on käytössä, ja joissa ainakin yksi valinnoista ei ole ratkaistu (”soveltuva avoin veto”).
 • ’Add2Bet’ on saatavilla ainoastaan, mikäli avointen ja soveltuvien vetojen lunastusarvo on sama tai suurempi kuin minimivedon summa uudessa yhdistelmävedossa, joka luodaan lisäämällä uusi valinta ’Add2Bet’-toimintoa käyttäen.
 • Siinä tapauksessa, jos yksi tai useampi valituista soveltuvista ja avoimista vedoista on jo ratkaistu, sellaisia ratkaistuja valintoja ei sisällytetä muutettuun vetoon.
 • Yleisiä vedonlyönnin ja lunastus-ominaisuuden ehtoja sovelletaan.