Ei väliä missä pelaat, voit aina voittaa NetBetillä. Voit käyttää meidän lunastus- tai osoittainen lunastus -toimintoja yksittäis- ja akkumulaattorivetoihin kaikissa suosikkilajeissasi.
Toisin sanoen, sinulla on täysi kontrolli siitä koska voit kerätä voittosi ennen kuin tapahtuma on edes loppunut.

Kuinka voin lunastaa vetoni?

Klikkaa ’Omat vedot’-kohtaa tarkistaaksesi, ovatko avoimet vetosi oikeutettuja lunastukseen.

Kun näet lunastus-ikonin, voit klikata tätä vaihtoehtoa lunastaaksesi vetosi.

Pystyt näkemään kuinka paljon voitat jos päätät lunastaa vetosi varat tällä hetkellä. Mikäli päätät lunastaa vetosi, pyyntösi käsitellään meidän tiimimme puolesta, ja saat rahasi itsellesi.

FAQ
(Go Back)

What is Cash Out?
‘Cash Out’ puts the power in players' hands. You now have complete control of your bets as you can collect your winnings BEFORE the event has finished.
 
How can I Cash Out my bet?
Click on My Bets to find out if your open bets are available for Cash Out.

Whenever you see the Cash Out icon, you can click on this option to Cash Out your bet.

You will be able to see how much you'll win if you choose to Cash Out at that moment in time. If you choose to Cash Out, your request will be processed by our team of traders, and you’ll get your money.

Why should I use Cash Out?
Sport is a funny old game, and we all know anything can happen. Imagine that you have placed a bet on Chelsea to win. They go 1-0 up in the first 20 minutes and are in complete control until they get a player sent off. Do you wait it out and hope they hang on for the win, or do you take your money and run!

No matter what you do, you now have more control than ever over your bets.

The brilliant thing about Cash Out is that it doesn’t matter if your bet is winning or losing - you still can get some money out of it!

 
What can I use Cash Out on?
You can use our new Cash Out feature on all of your favourite sports including single bets on Horse Racing. Read more about the specific Horse Racing Terms and Conditions below. You can make the most of Cash Out on a variety of bet types. The only bet types that are unavailable with the Cash Out option are:

System Bets

Forecast/Tricast Bets

Outright Winners

To be Promoted/Relegated Bet Types

Lunastus - käyttöehdot
(Mene takaisin)

Käyttöehdot

1. Lunastus-toiminto on saatavilla pre-live ja live-tarjontoihin ja sen on voimassa ainoastaan yksittäis- ja yhdistelmävetoihin.

- Lunastus-toiminto ei ole saatavilla ennuste/troikka-vetoihin, voittajavetoihin tai ”nousee liigatasolla ylös/putoaa alas” vetotyyppeihin ja se ei ole saatavilla mikäli: Voittaja/sija-vedon ehdot vaihtuvat (sijoitus tai kertoimet tai molemmat), pisteet joilla veto asetettiin tasoitus- ja yli/alle-vetoihin, tulosten muusto aasialaisessa tasoitusvedossa jalkapalloon suoriin lähetyksiin.

2. Ei ole takuuta siitä, että lunastus-toiminto on saatavilla tiettyyn tarjontaan tai tietyille asiakkaille. NetBet pidättää oikeuden, sen yksinomaisella harkinnalla, poistaa lunastus-toiminnon milloin tahansa - siinä tapauksessa, mikä tahansa asiakkaan asettama veto säilyy ratkaisemattomana kuten se alun perin asetettiin.

3. Lunastus-toiminnon tarjoukset ovat saatavilla ainoastaan tiettyinä ajanjaksoina - kaikki muutokset hinnassa tai tarjonnassa tänä aikana voi johtaa uuteen lunastus-tarjoukseen tai lunastus-toiminnon keskeyttämiseen/poistamiseen.

4. Lunastetut vedot käsitelllään ja näytetään ratkaistuina. Lopullisen tarjonnan tulos ei vastaa vedon ratkaisua.

5. Lunastettuja vetoja ei oteta huomioon urheilun bonuksen läpipeluun ehdoissa. NetBet pidättää oikeuden peruuttaa minkä tahansa bonuksen, johon on vaikuttanut systeemi/inhimillinen virhe.

6. Vedot jotka on asetettu käyttäen ilmaisvedon pelimerkkiä eivät ole oikeutettuja lunastus-toimintoon, kun taas vedot jotka on asetettu käyttäen bonusrahaa voidaan lunastaa. NetBet pidättää oikeuden peruuttaa minkä tahansa ilmaisvedon, johon on vaikuttanut systeemi/inhimillinen virhe.

7. Veto mitätöidään, mikäli lunastus-toimintoa käytetään tarjontoihin tai kertoimiin joihin on vaikuttanut virhe.

8. Yhdistelmävedot jotka on asetettu yhdessä systeemivetojen kanssa yhdistelmä-välilehdessä, ei voida lunastaa.

9. Hevoskilpailuiden lunastus.

- Lunastus hevoskilpailuihin on saatavilla ainoastaan yksittäis- ja monivetoihin.

- Ainoastaan kilpailukorttiin perustuvat vedot ja voittaja/sija-vedot ovat saatavilla lunastukseen, pois lukien ennuste-, troikka- ja antepost-vetoihin sekä muihin hevoskilpailuiden vetoihin.

- Mikäli tapahtuma alkaa, lunastus-toiminto ei ole enää saatavilla.

10. Yleiset käyttöehdot pätevät.

Osittaiset lunastukset - Käyttöehdot

1. Yleiset lunastuksen ehdot pätevät.

2. Lunastus ei ole saatavilla kun permutaatio/järjestelmäveto on asetettu. Esimerkiksi kolme valintaa neljästä, neljä valintaa viidestä jne.

3. NetBet tarjoaa osittaisia lunastuksia sekä verkossa että mobiililla.

4. Minimi osittainen lunastuksen summa yksittäisvedoilla on minimiveto, joka voidaan asettaa tapahtumaan.

5. Mikäli lunastussumma on alhaisempi kuin kaksi kertaa minimiveto, NetBet ei tarjoa osittaista lunastusta.

6. Maksimissaan osittainen lunastussumma jonka asiakas voi tehdä on samansuuruinen, kuin täysi lunastussumma miinus minimiveto joka on tarjolla.

Asetukset

Valitse kieli

Kerrointyyli

Aikavyöhyke